Bliv en del af fællesskabet i FNUG

det er kun det gode humør, der smitter

International Gigtdag 2020

FNUG fejrede sædvanligvis International Gigtdag, men COVID-19 ændrede for en lang række planlagte begivenheder og sendte hele fejringen til sociale medier.

Hvert eneste år d. 12 oktober fejrer FNUG og resten af verden World Arthritis Day også kendt som International Gigtdag

Førhen har FNUG fejret den på bl.a. Rådhuspladsen i København og andre steder i Danmark. Desværre satte coronakrisen en stopper for de fysiske begivenheder, og derfor rykkede fejringen til sociale medier.

På Facebook og Instagram fejrede FNUG International Gigtdag ved at skabe opmærksomhed om emnet igennem kampagner og opslag.

På Instagram delte FNUG historier fra Gigtforeningens-hashtag #dajegfikgigt, hvor danskere delte deres historie med gigten. FNUG vil fortsætte med at dele historier, der deles med dette hashtag – #dajegfikgigt

Du kan finde FNUG på Facebook ved at KLIKKE HER og finde os på Instagram ved at KLIKKE HER!

Udover at dele historier og skabe opmærksomhed omkring International Gigtdag, så deltog FNUG også på EULAR Brussels Forum 2020. FNUG har førhen deltaget på den fysiske EULAR konference, men som desværre i år blev erstattet af et digitalt forum. Emnet var coronakrisens indvirkning på europæer med en reumatologisk sygdom!

FNUG satte fokus på International Gigtdag 2020 på både Facebook og Instagram!
Del din historie på Instagram med #dajegfikgigt - så deler vi din historie med mange andre i samme position.
FNUG deltog på EULAR Brussels Forum 2020, som erstattede den sædvanlige fysiske konference - der blev aflyst grundet COVID-19.
X