Nyhed om smarte løsninger

Nye ideer og værktøjer til et godt liv med gigt

Bemærk kurserne muligvis ikke bliver afholdt som beskrevet nedenfor grundet COVID-19. FNUG følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan finde de kommende kurser og temadage ved at klikke her!

Kurser og temadage i støbeskeen for efteråret 2020 & forår 2021

FNUG kan hermed offentliggøre, hvilke kurser og temadage der er i støbeskeen. Der arbejdes hele tiden for at optimere vores kurser og temadage, således de er mest mulig relevante for vores medlemmer.

I FNUG modtager vi tilskudsmidler til afholdelse af kurser og temadage, og denne tilskudsperiode er efteråret 2020 og foråret 2021. Derfor kan vi nu offentliggøre, hvilke kurser og temadage vi har i støbeskeen.

Psst.. vi har temadage inden efteråret, blandt TeenageWeekend i maj (læs mere her) og temadag om studie og gigt (læs mere her).

Efterår 2020

Vi ønsker at tilbyde mest mulig til vores medlemmer, i alle aldersgrupper, derfor afholder vi i efteråret 2020 endnu en TeenageWeekend. Kan du ikke vente, så afholder vi også i Maj – læs mere her. Spørgsmål kan rettes til karina@fnug.dk

I efteråret afholder vi også kurset “Gigt & Graviditet”, som der før har været efterspørgsel efter. Der vil være oplæg ved sundhedsfagligt personale, hvor alle aspekter omkring det at være gravid og have gigt bliver behandlet. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til fnug@fnug.dk

Foråret 2021

Er du for gammel til TeenageWeekend? Så bare rolig, FNUG introducer UngeWeekend for øvrige medlemmer. Der kommer en masse spændende oplæg og sociale aspekter – og vi glæder os til at invitere jer med nærmere information herom! Vi håber på det ligesom TeenageWeekend kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed – har du spørgsmål så skriv til victor@fnug.dk

Vi afholder dertil igen det succesrige kursus “4S: Studie, Støtte, System & SU”, hvor du kan opnå en masse viden omkring støttemuligheder m.m. Der kommer både oplæg fra Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet, SPS-vejleder & SU-vejleder. Der kommer mere information når vi nærmere os, spørgsmål kan rettes til irinna@fnug.dk – kan du ikke vente til foråret, så læs mere her om samme kursus i forår 2020.

Billederne viser bestyrelsen i de nye jakker til tillidspersoner i FNUG. Dem vil du fremovre møde tillidspersonerne i til lokalarrangementer, temadage og kurser!

X