Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

Landsmøde 2020 - sådan gik det

Ny bestyrelse, store mængder håndsprit og en fantastisk temafest.

I udkanten af Vejle i natursmukke omgivelser afholdte FNUG generalforsamling for en række fysisk fremmødte medlemmer og en gruppe, der deltog via videolink. FNUG tilbød videolink muligheden, for at efterkomme muligheden for risikogruppepatienter kunne præge foreningen, der præsentere dem.

Der blev fremlagt årsberetning, årsregnskab og orienteret omkring budget for det kommende år. Generalforsamlingen godkendte årsregnskabet uden bemærkninger. 

Dertil blev Karina Borg genvalgt som formand, samtidig med de øvrige bestyrelsesmedlemmer som var på valg blev genvalgt. Dertil et par nye ansigter. Den nye bestyrelse kan ses på billedet til højre.

Efter generalforsamlingen begyndte hyggen, som kuliminerede med den traditionsrige festmiddag med efterfølgende temafest. Der var højt humør, og der blev danset og grint helt som sædvanligt i FNUG. 

Der blev valgt en ny bestyrelse, som kan findes ved at klikke her!

Sæt kryds i kalenderen allerede nu – d. 18. september 2021 til endnu en fantastisk og festlig Landsmøde

Læs årsberetningen fra Landsmødet her.

Den nyvalgte bestyrelse, der ser frem til at komme igang med arbejdet for unge med gigt i Danmark. Fra venstre: Camilla, Rasmus, Victor, Irinna, Emilie, Karina og Kiki.
X