Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

Landsmøde 2022 - Sådan gik det

Her kommer et kort update på, hvordan det gik til Landsmøde 2022!

Bestyrelsen ser tilbage på et brag af et Landsmøde, som på alle måde indkapsler essencen af FNUG; ligesindede, hygge og et tæt fællesskab.

Lørdag blev der afholdt Generalforsamling, hvor at bestyrelsen præsenterede foreningens arbejde siden sidste generalforsamling. Spørgelysten var god, og der var en god snak omkring hvordan vi videreudvikler på vores forening. Heldigvis går det den rigtige retning; antallet af medlemmer stiger, vi tilbyder flere og flere aktiviteter og vi får større og større indflydelse til fordel for unge med gigt.

Til generalforsamlingen blev bestyrelsen valgt, hvor der både er kendte ansigter og nye ansigter. Bestyrelsen glæder sig til det arbejde, der venter forud – vi går en spændende tid i møde som forening. Ønsker du at se hvem der sidder i bestyrelsen kan du finde dem ved at klikke her.

Lørdag aften blev der afholdt temafest med Harry Potter tema! Der var grin, hygge og god mad! I løbet af aftenen kom Magiske John og lavede en optræden, hvor efter efter maden var fest og hygge til ud på nattetimerne.

Vi glæder os allerede til næste år, hvor at det bliver afholdt d. 29 september til 1. oktober 2023. Mere information følger snart!

Husk hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på fnug@fnug.dk

Bedste FNUG-hilsner

Bestyrelsen

Den nyvalgte bestyrelse. Bagerst fra venstre; Kristine, Irinna, Rasmus, Victor. Forrest fra venstre; Mette-Marie, Louise, Karina, Annika.
X