Landsmøde

Vi glæder os til at se dig

Landsmøde 2019 info

Årsberetning fra 2018 er på gaden og programmet på generalforsamlingen indeholder et forslag om vedtægtsændring. 

“Det har været et spændende år i FNUG med mange udfordringer”, siger formand Tanja Tofte Thomsen, mens hun har den nyudgivne årsberetning i tæt erindring. 

Læs årsberetningen her.

En af de udfordringer som generalforsamlingen skal forholde sig til er en større udskiftning af medlemmer i bestyrelsen. I alt er der 5 bestyrelsesmedlemmer der træder ud – det sker udelukkende på baggrund af deres eget ønske om at bruge deres tid på andre vigtige ting i deres liv, f.eks. uddannelse og karriere. Og næstformanden fratræder, fordi hun er blevet for gammel til at være ordinært medlem af FNUG. 

Det er svært at finde nye frivillige, der vil engagere sig og har tid til at arbejde for unge med gigt. Det er sandt også når det kommer til at hverve nye medlemmer til bestyrelsen. Derfor har den afgående bestyrelse et forslag, der skaber mere smidighed i forbindelse med valg til bestyrelsen. 

Forslaget indeholder mulighed for at generalforsamlingen kan vælge en bestyrelse på mellem 5 og 7 medlemmer foruden 2 suppleanter. Det nye er intervallet, så bestyrelsen stadig vil være beslutningsdygtig, skulle man ikke nå helt op på 7 bestyrelsesmedlemmer, som vedtægterne foreskriver nu, og forsinke det frivillige arbejde ved at skulle tilgodese en dyr og tidskrævende ekstraordinær generalforsamling. 

Forslaget indeholder også at der fremover kun er direkte valg til formand og kasserer. Den valgte bestyrelse for dermed bedre mulighed for at konstituere sig selv med næstformand og sekretær eller andre poster efter relevans. 

Se hele forslaget til vedtægtsændring her.

Se komplet sæt gældende vedtægter her.

X