Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

Nordic Rheumatic Youth Camp 2019

Hvis du har fulgt med på FNUG’s sociale medier (@ungmedgigt) har du måske lagt mærke til, at vi lige pludselig var taget til Findland i forbindelse med #NRYC2019. Hvis du har lyst til at vide mere, eller bare er nysgerrig af natur, så læs med her!

NRYC er et non-profit initiativ, der er arrangeret i samarbejde med gigtforeninger i de andre nordiske lande. I år løb Youth Camp af stablen 4.-7. april med i alt 42 deltagere fra Finland, Danmark, Norge, Sverige og Island i byen Lohja, nær Helsinki. FNUG har en udsendt i form af Matilde, som du ellers ser til arrangementer i Midtjylland, hvor hun er med til at arrangere og promovere NRYC, så FNUGs medlemmer får chancen for at komme med!

Campen er et årligt event, hvor vi byder på forskellige faglige, sociale, og sportsaktiviteter. I år fik vi blandt andet besøg af psykoterapeut Nelli Kainiemi, som introducerede os til sit nyudviklede løsningsfokuserede terapiværktøj ’The Dessert of Well-being’, vi deltog i en GoofyGames turnering, der var lige så fjollet som det lyder, og sidst men ikke mindst havde vi en pub quiz, der udfordrede deltagerne på deres paratviden om Skandinavien (ved du fx hvor mange kjötbullar der serveres dagligt i IKEA’er verden over? Nej? Det gjorde vi absolut heller ikke).

Sidst men ikke mindst giver #NRYC masser af muligheder for at møde nye mennesker på tværs af de nordiske landegrænser, som lever med de samme problemer i hverdagen som man selv gør. Det er alt i alt en helt fantastisk stemning, der skal opleves!

Hvis du har lyst til at deltage, afholdes NRYC 26.-29. marts 2020 i Hillerød, DK. Det koster €50 at deltage, som dækker kost, logi, og transport fra din nærmeste togstation. Du kan få mere information og være den første til at få mere at vide på de sociale medier – følg os på Instagram eller Facebook.

Nordic Rheumatic Youth Camp modtager hoveddelen af sin støtte fra Nordisk Ministerråd og Eular.

Vi er derudover støttet af Reumaliitto, Gigtarfélag Íslands og Reumatikerförbundet.

…  

X