Vi har altid brug for nye kræfter

Vil du dele dit engagement i FNUG?

Virtuel TillidsWeekend for alle frivillige

FNUG afholdte d. 13. marts 2021 online TillidsWeekend for en stor del af FNUGs frivillige. Der blev lavet en masse sjove sociale lege, en masse spændende oplæg – og vigtigst af alt: en masse arbejde til fordel for unge med gigt.

Fremtiden i FNUG

COVID-19 har ændret en masse ting, og det har også skabt en forandring i FNUG. FNUG har brugt nedlukningsperioderne på at udvikle en masse nyt. Det inkludere arbejdet med et online-kursus “Ny med gigt”, som skal hjælpe unge med gigt i den svære situation når man netop er blevet diagnosticeret. Og virke som vidensplatform for alle med gigt. Kurset udvikles i samarbejde med reumatologer, coaches, psykologer og med unge med gigt ved bordenden.

FNUG har nedsat en gruppe som skal arbejde med udviklingen af en FNUG-app til telefoner. Den skal hjælpe med at være opdateret på FNUGs-arbejde, find værktøjer, viden om livet med gigt og en masse andet.

TillidsWeekend 2021 blev også brugt til den officielle lancering af TillidsNet som er det nye arbejdsværktøj for tillidspersoner i FNUG. 

Sociale lege og virtuel festmiddag

Igennem hele programmet var der sociale lege (“13 hurtige om en FNUGere” – “Find og send” – og en stor jeopardy om FNUG og dets frivillige). Der var god stemning hele vejen igennem, og programmet blev afsluttet med en virtuel festmiddag.

Næste år indtager FNUG Ditlev Bison Farm

TillidsWeekend 2021 var planlagt til at blive afholdt på Ditlev Bison Farm på Fyn, men dette er udskudt til 2022 grundet COVID-19. Vi glæder os til at byde tillidspersoner velkommen i de fede faciliteter der tilbydes. Hvis du ønsker være med, så læs mere her.

X