Landsmøde

Vi glæder os til at se dig

  • Danhostel Vejle, Vardevej 485, 7100 Vejle,
  • 18. september 2020
  • KL. 20:00 - KL. 12:00
  • Region: Landsdækkende

Landsmøde 2020

FNUG indbyder hermed sine medlemmer til en festlig og fornjøjelig weekend, hvortil FNUGs generalforsamling afholdes i samme omgang. Du kan møde andre unge med gigt og hører om beretninger om året, der er gået i FNUG. Sæt kryds i kalenderen d. 18 til 20. september 2020!

Alle vil have mulighed for at tilkendegive deres mening og slutte af med et brag af en fest, hvor der ikke kommer til at mangle noget. Der er valg til bestyrelse og åbent for at høre mere om det frivillige arbejde.

Det bliver sjovt og der er mulighed for alle de pauser, der måtte være brug for. Der er fælleshjælpere klar, hvis der skulle opstå et behov for en hjælpende hånd.

Ophold & indlogering

I år indlogeres alle deltagere på Danhostel Vejle. Hotellet er placeret i pæne naturlige omgivelser. Der vil være indlogering i flersengsværelser. Indlogering på enkeltværelse kan aftales, mod tillæg. Der skal medbringes eget sengelinned og håndklæde. På Danhostel Vejle er der store græsarealer, minifodbold, stangtennis, bordtennis og andre spændende udendørs aktiviteter.

Ved ankomst vil du blive modtaget af FNUG tillidspersoner, som viser vej til dit tildelte værelse og du vil modtage det nødvendige information mht. generalforsamlingen.

Det praktiske

Prisen er den samme – det er gratis at deltage på generalforsamlingen – men for adgang til fest og overnatninger koster det 195 kr. pr. person. Hvis du ønsker indlogering i enkeltværelse er der et tillæg på 200 kr.

Sodavand, øl og vin kan tilkøbes på dagen og betales med MobilePay inden afrejse.

Tilmeldingsfristen er lørdag den 1. august 2020.


TILMELD DIG VED AT KLIKKE HER!


 

Der kommer flere praktiske informationer, når vi kommer tættere på – det vigtigste er du sætter kryds i kalenderen allerede nu.

Giv også gerne besked om særlige ønsker og behov, som skal imødekommes. Det kan være alt fra en ekstra pude til allergier. Giv os gerne besked så tidligt som muligt, således vi kan få arrangeret det for dig. Husk at der altid vil være en fælleshjælper til at give en ekstra hånd – oplys venligst hvis du gerne vil medbringe en ansat hjælper til Landsmøde 2020.

Der vil blive koordineret kørsel i den udstrækning som er mulig jf. gældende regler i FNUG. Læs mere om muligheden for at søge delvis transportgodtgørelse her. Der finder du også udgiftsbilaget du skal udfylde og indsende senest 2 uger efter landsmødet.

Transportkoordineringen vil foregå således, at transportvejen bliver nemmest mulig for alle. Har I spørgsmål kontakt venligst: b@fnug.dk

For spørgsmål angående Landsmødet kontakt bestyrelsen på b@fnug.dk

Landsmødet er forbeholdt for foreningens kontingentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, kan indmeldelse finde sted her.

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før, hvilket er den 22. august 2020. Forslag sendes til FNUG via mail på: fnug@fnug.dk. Der henvises til FNUG’s hjemmeside for gældende vedtægter. Se vedtægterne her.

Der gøres opmærksom på, at for at være stemmeberettiget på Landsmødet skal man være til stede og have betalt årets samlede medlemskontingent.

Program
Programmet er foreløbigt og vil blive opdateret, når der er nyt.
Der indlægges pauser i programmet efter behov.
Ret til ændringer af programmet forbeholdes.


Fredag
20.00   Ankomst og indkvartering

Lørdag
08.00  Morgenmad
09.30  Generalforsamlingen begynder

Pkt. 1   Valg af dirigent
Pkt. 2   Valg af 1 referent og 2 stemmetællere
Pkt. 3   Beretning fra bestyrelse & udvalg
Pkt. 4   Forelæggelse og godkendelse af regnskab
Pkt. 5   Orientering om budget for det kommende år
Pkt. 6   Fastsættelse af kontingent

12.00   Frokost
Generalforsamlingen fortsætter

Pkt. 7   Behandling af indkomne forslag
Pkt. 8   Valg af bestyrelse og suppleanter
Pkt. 9   Valg af intern revisor og suppleant
Pkt. 10  Fastsættelse af næste års ordinær generalforsamling
Pkt. 11  Eventuelt

16.00   Generalforsamlingen afsluttes

Forskellige planlægte aktiviteter, mulighed for en gåtur eller pause

19.00   Festmiddagen begynder

Søndag
10.00  Brunch, værelserne forlades
Farvel og på gensyn

COVID-19

FNUG er meget opmærksom på situationen med udbredelsen af coronavirus i Danmark. Landsmødet vil blive afholdt således, de på tidspunktet, gældende retningslinjer kan overholdes. Har du spørgsmål mht. retningslinjer eller opretholdelsen af egne forholdsregler, er du velkommen til at kontakte os – tryk her.

Ønsker du alene at deltage på generalforsamlingen via videolink, kan du tilmelde dig her. Det giver dig mulighed for blande dig i debatten, og den vej påvirke foreningen som repræsenterer dig.

2681Landsmøde 2020
X