Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

UngeWeekend var en succes

FNUG har den senere tid åbnet op for flere arrangementer for især den yngre del af FNUGs medlemmer, da vi oplever en tilgang af flere nye medlemmer under 18 år – så stort velkommen til jer!  

I forbindelse med dette lagde bestyrelsen hovederne i blød og kom frem til vores nye koncept UngeWeekend. Denne skal afholdes 1-2 gange årligt, og i fremtiden vil den primært være målrettet de 12-22-årige.  

Den første weekend blev afholdt i starten af maj, og hvilken succes! Turen var fyldt med glade unge mennesker, som fra dag et af blandede sig på kryds og tværs med hinanden og alle gik første aften i seng spændte på den kommende dag sammen med en masse dejlige mennesker. Hele turen levede for alle op til forventningerne, og flere blev forventningerne også overgået. Turen var intet mindre end fantastisk!  

Turen bød på nye oplevelser, nye venskaber, grænser der blev rykket med, sjov, grin, hyggeligt samvær og meget mere. Vi hos FNUG glæder os nu endnu mere til den næste UngeWeekend, som ligger i november i år!  

Du kan tilmelde dig næste UngeWeekend ved at klikke her.

Ønsker du støtte FNUG kan du gøre det ved at melde dig ind for kun 99,- kroner. Klik her.

X