Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

FNUG lancerer ny hjemmeside

Tillykke med det nye legetøj: et smukt værktøj til at kommunikere med medlemmer og hele omverden omkring at også unge kan få gigt. 

“Vi er i FNUG vildt glade for vores nye hjemmeside”, siger formand Tanja Tofte Thomsen, der om nogen ved hvor lang en proces det har været, at skabe det nye online look. 

Mange har haft indflydelse på ønsker og behov for en ny hjemmeside både gennem en workshop og mange planlægningsmøder, der har været afholdt forud lanceringen. Det er nu 4. hjemmeside der er blevet udviklet siden FNUG kom online tilbage i 90’erne. Det er derfor også på høje tid at få en moderne hjemmeside, der passer dynamisk til smartphones og tablets. 

“Vi håber, at hjemmesiden reflekterer hvad FNUG står for, hvor sejt det er at være medlem, og at det betyder noget at stå sammen”, slutter Tanja, der i samme åndedræt også får rost alle de frivillige, der har lagt kræfterne i den ny hjemmeside på den ene eller anden måde. Hjemmesiden er foruden de frivilliges engagement også blevet til i et spændende samarbejde med Outsource; et Aarhus baseret PR bureau. 

Hjemmesiden bliver officielt lanceret på Landsmødet, hvor vi fejrer den vigtige milepæl i FNUG.
Læs mere om Landsmødet, generalforsamling og temafest her.

Hjemmesiden er fortsat under opdatering, måske derfor kan du finde et par undersider under udarbejdelse eller mangler forbedring. Har du ideer til hjemmesiden, eller vil du gerne bidrage med fx. blog indlæg, så kontakt gerne kommunikations manager Mette Marie på mail: mette@fnug.dk. 

X